16.10.2023

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

İYİ Parti heyetinin ziyaretine Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven ve Emin Gürkan ev sahipliği yaptı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale’den ALTO’ya Ziyaret