ALTO’DAN CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ALİ SERÇE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10.10.2023

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekilleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığına seçilen Ali Serçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik, Meclis Katip Üyesi Semih Erşan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Himmet Ceyhan ve Emin Gürkan, CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’ye ve parti ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarken, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkürlerini iletti.