CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA BİLİCİ’DEN ALTO’YA ZİYARET

22.05.2023

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında CHP İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, Gelecek Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Eyüp Kartal, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Deva Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya ve İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor’un yer aldığı heyeti, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Ulaşzade ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven ile Emin Gürkan karşıladı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA BİLİCİ’DEN ALTO’YA ZİYARET