İZMİR TİCARET BORSASI’NDAN ALTO’YA ZİYARET

09.05.2023

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer, İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü ve İzmir Tarım Teknoloji Merkezi (İTTM) İş Geliştirme Müdürü Pınar Erdil Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ’nı ziyaret etti.

İzmir Ticaret Borsası heyetini Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Erim, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette İTB Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü, İzmir Ticaret Borsası öncülüğünde hayata geçirilen ve tarım ile teknolojiyi buluşturarak tarımın değişen şartlarla uyum içerisinde sürdürülmesini hedefleyen İzmir Tarım Teknoloji Merkezi hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, ziyaret sonunda hem bilgilendirici sunumları hem de ziyaretleri için İTB heyetine teşekkür etti.

• İZMİR TİCARET BORSASI’NDAN ALTO’YA ZİYARET