ALTO’DAN ÜYELERİNE ‘E-TİCARET’ EĞİTİMİ

08.05.2023

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) tarafından üyeleri ve çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim ve seminerler sürüyor.

ALTO, üyelerinin hızla dijitalleşen ticaret dünyasına ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini attırmalarını sağlamak amacıyla ‘İç Pazarda E-Ticaret Yapmanın Yolları’ eğitimi düzenliyor.

Aliağa Ticaret Odası ve Global Kariyer iş birliğiyle düzenlenecek eğitim programı; Aliağalı firmaların e-ticaret ve dijital pazarlama kapasitelerinin geliştirilmesini, hiç e-ticaret yapmamış firmaların sektörle tanıştırılmasını, nitelikli e-ticaret yapan kişi sayısının arttırılmasını, pazar hedeflemesi yaparken doğru yöntemler kullanılmasını ve dijital pazarlamada kullanılan bilgi sistemlerinin tanıtılmasını amaçlıyor.

E-ticarette başarılı olmanın püf noktalarının anlatılacağı eğitim, Global Kariyer eğitmenlerinden E-Ticaret Danışmanı Levent Koçak tarafından, 17 Mayıs 2023 tarihinde ve 09.30-17.30 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek.

Eğitime başvurular 12 Mayıs 2023 Cuma saat 17.30’a kadar Aliağa Ticaret Odası web sayfası www.alto.org.tr üzerinden online olarak yapılabilecektir.