TARIM VE ORMAN ESKİ BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ ALİAĞA TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ

05.05.2023

Tarım ve Orman Eski Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Tarım ve Orman Eski Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve parti üyelerinin yer aldığı heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız karşıladı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• TARIM VE ORMAN ESKİ BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ ALİAĞA TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ