Aliağa Ticaret Odası 2023 Eğitim Kataloğu ile Yanınızda

04.05.2023

Aliağa Ticaret Odası olarak, üyelerimize verdiğimiz hizmetler arasında eğitimin özel bir yeri bulunmaktadır.

Günümüz iş dünyasına hakim olan ‘Yaşam Boyu Öğrenme Felsefesi’ ile üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, kanun ve mevzuatlarda yaşanan değişiklikler neticesinde ve  ekonomi ile teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan konularda çeşitli eğitimler düzenliyoruz.

Bu eğitimlerle üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara nitelikli eleman sağlamayı, personel altyapılarını güçlendirmeyi ve genç nüfusun istihdam olanaklarını artırmayı da hedeflemekteyiz.

Odamız tarafından 2023 yılı eğitim programını içeren bu kataloğu değerli üyelerimiz ile halkımızın bilgi ve takdirine sunuyoruz. Üyelerimizi ve Aliağalı vatandaşlarımızı, konuların uzmanları tarafından verilen ilgi çekici eğitim programlarından yararlanmaya davet ediyoruz.

Eğitimlerimiz ile ilgili detaylar:

• Eğitimlerimize başvurular Odamız web sayfası www.alto.org.tr üzerinden online olarak yapılmaktadır.
  • Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler www.alto.org.tr ana sayfasındaki “etkinlik takviminde” bulunmaktadır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara Odamız tarafından onaylı “Katılım Belgesi” verilmektedir.

Eğitimlerimizi görmek için TIKLAYINIZ