MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI’NDAN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

25.04.2023

Yaklaşan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Abdulkadir Bektaş, Eyüp Erim Ergören ve Gürkan Taşkın Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Abdulkadir Bektaş, Eyüp Erim Ergören ve Gürkan Taşkın ile parti üyelerinin yer aldığı heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ve yönetim kurulu ile meclis başkanlık divanı üyeleri karşıladı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede ayrıca Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı Uğur Akyıldız bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI’NDAN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET