CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ YÜCEL’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

24.04.2023

Yaklaşan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel ve CHP Aliağa İlçe Teşkilatı, Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Ziyaret kapsamında CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti üyelerinin yer aldığı heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ve yönetim kurulu ile meclis başkanlık divanı üyeleri karşıladı.

Ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisine sağladığı katkılar ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunlarının çözümü hakkında yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Görüşmede ayrıca Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı Uğur Akyıldız bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

• CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ YÜCEL’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET