Ekvador’daki Ticaret ve Yatırım İmkanları

01.04.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, Ekvador Ankara Büyükelçiliği’nden alınan yazıya istinaden, Ekvador’daki Ticaret ve Yatırım İmkanları konulu konferansın 30 nisan 2014 Çarşamba Saat 15.30’da TOBB soyal tesislerinde (kapı G-4) gerçekleştirileceği, açılış konuşmasının Ekvator Ankara Büyükelçisi Sayın Agusto Saa yapacaktır. Sonrasında Ekvador Ticaret Ofisi yetkilileri yatırım ve iş imkanlarına ilişkin sunum gerçekleştirecektir.

Konferansta İngilizce-Türkçe tercüme hizmet bulunmaktadır ve ardından kokteyl verileceği ifade edilmektedir.

Söz konusu konferans Türk iş dünyasına Ekvador’u tanıtarak, Ekvador’daki iş birliği fırsatları ile ilgili bilgi vermeyi ve iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesini amaçlamaktadır.

İlgilenen kişilerin aşağıda iletişim bilgileri bulunan Zeynep Çelikel’e katılım taleplerini bildirmeleri rica edilmektedir.

Ekvador Ankara Büyükelçiliği

Zeynep Çelikel