ALTO’DAN YABANCI DİL EĞİTİMİNE DESTEK

16.01.2023

LDO Global Dil Okulu ile Aliağa Ticaret Odası (ALTO) arasında imzalanan protokol kapsamında ALTO üyelerine ve birinci derece yakınlarına İngilizce eğitimi için mevcut indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim uygulanacak.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerine fayda sağlayacak sektör ve alanlarda indirim protokollerini sürdürüyor.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk ile LDO Global Dil Okulu Yetkilisi Filiz Dağtekin Özgül tarafından imzalanan protokole göre, ALTO üyeleri ve üyelerin 1. derece yakınları LDO Global Dil Okulu’nun İngilizce kurs ücretlerinden yüzde 10 indirimli olarak yararlanabilecekler.

Eğitim alanında yapılan iş birliklerini çok önemsediklerini ifade eden ALTO Başkanı Ömer Ertürk, “Yabancı dil çağımızın gereği. Yabancı dil öğrenmek isteyen üyelerimiz ve yakınları için yaptığımız bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerim” dedi.