10.01.2023

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek 2023 Genel Seçiminde Milletvekili aday adayı olmak için yola çıkan Özcan Durmaz, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti ilçe yönetimiyle birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarete, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik, Meclis Katip Üyesi Semih Erşan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan ev sahipliği yaptı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

• CHP Milletvekili Aday Adayı Özcan Durmaz ve CHP Aliağa İlçe Başkanlığı Odamızı Ziyaret Etti