İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

09.01.2023

Aliağa Ticaret Odası, gerek ekonomi, gerek siyasi, gerekse de toplumsal yaşama dair tüm çevrelerden konuklarını ağırlamaya, Oda üyelerinin talep ve görüşlerini aktarmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor, parti ilçe yönetimiyle ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Öztabak ve Emin Gürkan’ın konuğu oldu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

• İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ODAMIZA ZİYARET