CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT’TAN ALTO’YA ZİYARET

27.12.2022

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve parti yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkan Vekili Saruhan Karataş’ın karşıladığı heyette Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Ulaşzade, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Burak Öztabak, Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan, Meclis Üyeleri Arif Güven, Erhan Güngör, Işıl Şahin, Rabia Sezen ve Ruken Arslan Çukadar hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile bölge yatırımcılarının beklentilerini dile getirdi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.

• CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT’TAN ALTO’YA ZİYARET