ALTO’DA SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

20.12.2022

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) organizasyonunda ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğinde Sorumlu Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik sınavları devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğinde “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5” mesleki yeterlilik belgelendirme sınavı Aralık ayı sonunda Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek. Sınavlara katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 23 Aralık 2022.

Aday bir kez ücret ödediğinde iki kez sınava girebilmektedir.

Sınava katılmak için ekteki başvuru formunu doldurarak 23 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar odamıza teslim ediniz. Kayıt olan adaylara tarih ve sınav ile ilgili detaylı bilgiler iletilecektir.

Kayıt için gerekli olanlar;

- Kimlik Fotokopisi