TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET

TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET
17.11.2022
  •  A 

 

Torbalı Ticaret Odası, Aliağa Ticaret Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Bekir Söyler ve meclis üyeleri Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ile ALTO meclis üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Torbalı Ticaret Odası heyetini Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ve meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Torbalı Ticaret Odası’nın ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Torbalı Ticaret Odası’nın ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Torbalı ile Aliağa birbirine çok benzer yapıda iki ilçe. Her iki bölgede sanayi ve ticarette İzmir’in lider iki ilçesi arasında yer alıyor. Aliağa ve Torbalı İzmir'in gelişmesinde ve ülke ekonomisine ihracat, üretim ve istihdam anlamında önemli katkılar sağlıyor. Doğal olarak sorunlarımız ve beklentilerimiz de benzerlik taşıyor. Bu noktada yalnızca Aliağa ve Torbalı olarak değil İzmir’deki diğer ilçe odaları ile birlikte TOBB camiasında eskiden beri örnek gösterilen birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da katlanarak artacaktır. Birlikten kuvvet doğar düşüncesinden hareketle ilçelerimizin ve ilimizin geleceğini, üyelerimizin sorunlarını, sanayi ve ticaret potansiyelini etkileyecek kararları geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de istişare içerisinde almak, bu kentte ortak aklı hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ise İzmir’deki 8 ilçe odası arasında önemli bir birliktelik oluştuğunu, bunun yeni dönemde güçlenerek devam edeceğini söyleyerek, “İlçe odaları olarak gücümüzü birleştireceğiz. Büyük bir birlik için görüşmelerimizi sıklaştıracağız. 8 ilçe olarak tek yürek, tek vücut halinde hareket etmek zorundayız. Birlik ve berberliğimiz bizi daha güçlü kılacaktır. İlçe odaları olarak İzmir’in ticaret, sanayi ve istihdam yükünü çekiyoruz. 8 ilçede 9 odamız var ve birlikteliğimiz ile pek çok projeyi birlikte hayata geçireceğimize inanıyorum. Yeni seçilen veya gücünü tazeleyen yönetimleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde bölgelerine faydalı işler yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

  • TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET
  • TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET
  • TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET
  • TORBALI TO’DAN ALİAĞA TİCARET ODASI’NA ZİYARET