ALTO HEYETİNDEN ALİAĞA İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÖKGÖZ'E ZİYARET

09.11.2022

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, seçim sonrası ziyaretleri kapsamında Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz'ü makamında ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Ulaşzade, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Erol Mete, Burak Öztabak, Emin Gürkan ve Şükrü Saka Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz'ü ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz, ALTO Heyetine yeni dönemin hayırlı olmasını diledi ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Ömer Ertürk ise ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Can Gökgöz'e, Oda olarak kentin güvenliği ve huzuru için gece gündüz mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını dile getirdi.