ALTO HEYETİNDEN İLK ZİYARET KAYMAKAM GÜNEY’E

02.11.2022

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet seçim sonrası ziyaretleri kapsamında Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’i makamında ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Ulaşzade, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Öztabak, Erol Mete, Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’i ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, ALTO Heyetine yeni dönemin hayırlı olmasını diledi ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Ömer Ertürk ise ziyarette, ‘Yeni görev süremizde de geçmişte olduğu gibi, Aliağa’yı geleceğe hazırlayacak ve şehrimize yarar getirecek her projede Kaymakamlığımız ve tüm devlet kurumlarımızla birlikte adım atmaya hazırız’ ifadelerini kullandı.