ALTO’DAN ALİAĞA KAYMAKAMI GÜNEY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

27.09.2022

Aliağa Ticaret Odası heyeti, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Aliağa Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Zekeriya Güney’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Erim, Dr. Y. Kemal Aygün, Abbas Gidici ve Burak Öztabak kısa süre önce göreve başlayan Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’i ziyaret etti.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası heyeti, Kaymakamı Zekeriya Güney’e hayırlı olsun dileklerini sunarken, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney’i ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkürlerini iletti.