Hibe Destekli Sorumlu Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Sınavı

03.08.2022

Sayın Üyemiz,

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) organizasyonunda ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğinde Sorumlu Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik sınavları ‘hibe destekli’ olarak devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğinde “Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5” mesleki yeterlilik belgelendirme sınavı Ağustos ayı içerisinde Aliağa Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek. Sınavlara katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 10 Ağustos 2022.

Hibe Destekli Sorumlu Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Sınavının detayları ise şöyle:

Hibe kapsamında ödenen 1800,00 TL sınav harcı, aday sınavdan başarılı olduktan sonra geri iade edilmektedir. Aday bir kez ücret ödediğinde üç sınav hakkı doğmaktadır.

Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek sınava katılmak için ekteki başvuru formunu doldurarak 10 Ağustos Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza teslim ediniz. Kayıt olan adaylara tarih ve sınav ile ilgili detaylı bilgiler iletilecektir.

Kayıt için gerekli olanlar;
- Kimlik Fotokopisi
- 2 Fotoğraf
- Eksiksiz doldurulmuş Başvuru Formu
- Dekont