Elektronik İhale Zorunluluğu Bilgilendirme Semineri (Webinar)

14.06.2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen yazıda; Kamu İhale Kurumu ile işbirliğinde 21 Haziran Salı günü saat 14:00'te online olarak “Elektronik İhale Zorunluluğu Bilgilendirme Semineri'nin düzenleneceği bilgisi iletilmiştir.

Söz konusu seminerde 1 Ağustos 2022’den itibaren kademeli olarak zorunlu getirilecek elektronik ihale (e-ihale) süreci ve EKAP hakkında bilgi verileceği, e-ihale kayıt, ilan ve ihale komisyonu işlemleri, ihale dokümanı indirme ve e-teklif verme işlemleri, yeterlilik bilgileri tablosu işlemleri, e-teklif değerlendirme, yasaklılık teyidi ve ihale komisyonu kararı işlemlerinin anlatılacağı ve seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

Ekte program ve detayları yer alan seminere katılımınızı dileriz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,