ALTO ÜYELERİNE İLERİ EXCEL EĞİTİMİ VERİLDİ

27.05.2022

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa’da ticaretin ve sanayinin kalkınması, iş dünyasının geliştirilerek daha kaliteli ve etkili sonuçlar elde edilmesi amacıyla eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda art arda düzenlenen eğitimlerden birine daha imza atan Aliağa Ticaret Odası, üyelerine İleri Excel eğitimi verdi. Özellikle iş dünyasında hemen hemen her yerde kullanılan, iş yaşamını son derece kolaylaştıran, raporlama ve proje oluşturmada büyük kolaylık sağlayan bir bilgisayar programı olan Excel eğitimini, Global Kariyer Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Sercan Üstündağ verdi.

Aliağa Ticaret Odası toplantı salonunda 2 gün süren eğitimde üyelere temel hesaplamalar, tablo işlemleri, raporlama, veri üzerinde analiz, hesaplama gibi daha birçok işlemin yanı sıra grafik çalışmaları ile beraber işletmelerin excel ile ilgili ihtiyaç duyduğu püf noktalar uygulamalı olarak verildi.

Eğitim sonunda katılımcılara, katılım sertifikaları verildi.