CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET

16.04.2022

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Bedri Serter ve CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan parti yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka’nın karşıladığı heyette Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Y. Kemal Aygün, Şaban Atalan ve Burak Öztabak ta hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, bölgenin sorunları ile bölge yatırımcılarının beklentilerini dile getirdi.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.
  • CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER’DEN ALİAĞA TİCARET ODASINA ZİYARET