ALTO’YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

ALTO’YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
03.03.2022
  •  A 

 

Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü, 33. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ile beraberindeki Aliağa Vergi Dairesi heyetini Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Genel Sekreter Sezen Akyıldız Gürgen ağırladı.

Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan, her bir mükellefin kendileri için özel olduğunu belirterek, bütün kurum personelinin bu anlayışla vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çaba gösterdiklerini söyledi. Aydoğan, devletin sunduğu her türlü kolaylığı aksatmadan mükellefe ulaştırmak için çalıştıklarının altını çizerek, kurumlar arası iş birliğini de daima en üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ise, Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan’ın nezdinde bütün kurum çalışanlarının 33. Vergi Haftası’nı kutladı. Vergi bilinci yüksek toplumlarda ekonomik kalkınmanın ve gelişmenin de aynı paralelde seyrettiğini kaydeden Başkan Ertürk, mükelleflerin işlerini kolaylaştıran, çözüm odaklı uygulamaların iş dünyası için büyük önem taşıdığını vurguladı.