ALTO’DAN MHP İLÇE BAŞKANI NURAY AYDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

25.02.2022

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanlığına atanan Nuray Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Gidici ile MHP Aliağa ilçe yöneticileri ve partililer de hazır bulundu.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Abbas Gidici, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir’e hayırlı olsun dileklerini sunarken, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkürlerini iletti.