Kuzey İzmir Ticaret Odaları Ortak Sorun ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı

29.11.2021

Aliağa Ticaret Odası, Bergama Ticaret Odası ve Menemen Ticaret Odası  “Bölge Ortak Sorun ve Çözüm Önerilerini" değerlendirmek üzere yönetim kurulları ortak istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda güncel ekonomik gelişmeler, bölgeye dair ortak sorun ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

• Kuzey İzmir Ticaret Odaları Ortak Sorun ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı