AK PARTİ VE MHP İZMİR İL BAŞKANLARINDAN ALTO’YA ZİYARET

AK PARTİ VE MHP İZMİR İL BAŞKANLARINDAN ALTO’YA ZİYARET
02.06.2021
  •  A 

 

 

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka’nın karşıladığı heyette AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile parti teşkilat üyeleri ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka, bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.

  • AK PARTİ VE MHP İZMİR İL BAŞKANLARINDAN ALTO’YA ZİYARET