Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi Hk.

26.05.2021
  •  A 

Sayın Üyemiz;

Yatırımcıların, sanayicilerin ve hizmet işletmelerinin maliyetlerini düşürerek rekabette fırsat eşitliğini yakalayabilmeleri için mutlaka devlet teşvik ve desteklerinden yararlanması gerekmektedir. Destek ve teşvikleri; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB, TÜBİTAK, Ticaret Bakanlığı, SGK, İŞKUR, TÜRKEXİMBANK, Kredi Garanti Fonu, Kalkınma Ajansları gibi çok değişik kurumlarca ayrı konularda ve ayrı destekler sunulmaktadır.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü 14.00 ile 17.00 saatlerinde arasında TOBB ETÜ tarafından gerçekleştirilecek Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitiminde tüm devlet kurumlarınca sağlanan destek ve teşvikler topluca sunularak bunlardan yararlanma yolları anlatılacaktır.

BU EĞİTİME KİMLER KATILMALI?

Devletin verdiği destek ve teşviklerde istifade ederek pazarda var olmak, büyümek, işini geliştirmek isteyen vizyon sahibi girişimciler, yatırımcılar, sanayiciler, hizmet işletmesi sahip ve yöneticileri ile potansiyel yararlanıcılar katılabilir.

Devlet destek ve teşvikleri sıklıkla değişmektedir. Yoğun tempodaki girişimci, işadamı ve potansiyel  yararlanıcıları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak yoluyla devlet destekleri ve teşviklerinden azami istifade etmeleri hedeflenmektedir. Yararlanılacak her bir liralık destek ve teşvik maliyetlerinizi düşürerek vizyonunuza ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bilgilerinize sunarız.

 

Aliağa Ticaret Odası

 

Ek: Eğitim Afişi