E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı

E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı
09.11.2020
  •  A 

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazı ile Birlik organizasyonu ile Haziran 2020'de gerçekleştirilen e-ticaret eğitim programının, farklı sektörlerdeki e-ticaret platformu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildiği ve eğitim sonrası katılımcılara yönelik düzenlenen memnuniyet anketlerinin sonuçlarının, programın tekrarını planlamak için çalışmalara ivme kazandırdığı  Borsamıza bildirilmiştir.

Yazıdan devamla; ilki 11 Kasım 2020'de planlanan "E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı", 5 hafta boyunca zengin bir içerikle istifadenize sunulmaktadır. E-Ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik-taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alındığı programın en az %70'ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikaları gönderilecektir.

Tüm detayları ve katılım linkini http://webinar.tobb.org.tr adresinde bulabilirsiniz. Kayıt linklerinde istenen bilgilerin doğru girilmesi sertifikaların sizlere doğru bir şekilde ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir. 

Konuyu bilgilerinize sunarız.