İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİM’DEN ALTO’YA İADE-İ ZİYARET

İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİM’DEN  ALTO’YA İADE-İ ZİYARET
06.10.2020
  •  A 

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ve Aliağa Devlet Hastanesi Başkehimi Yalçın Koçyiğit, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

ALTO binasında gerçekleşen ziyaretlerde  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız ve Devlet Hastanesi Başkehimi Yalçın Koçyiğit’i ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün, Kemal Erim ve Abbas Gidici ağırladı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik, ticari ve sağlık altyapısının gelişimi hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aliağa’nın gerek sağlık altyapısı gerekte huzur ve güveni için Oda olarak ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını söyledi.

  • İLÇE JANDARMA KOMUTANI, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BAŞHEKİM’DEN  ALTO’YA İADE-İ ZİYARET