TOBB VE VODAFONE'DAN KOBİLERE ÖZEL E-TİCARET DESTEĞİ

TOBB VE VODAFONE'DAN KOBİLERE ÖZEL E-TİCARET DESTEĞİ
07.09.2020
  •  A 
 
 
KOBİ’lerin dijitalleşmelerini sağlamak amacıyla T.C. Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle, TOBB’un himayesinde düzenlenen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’ online platforma taşındı.
 
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk'ün de katılım sağladığı video konferans programında Vodafone Business’ın TOBB üyelerine özel ayrıcalıklarla sunulan e-ticaret ürünü duyuruldu.
 
TOBB çatısı altındaki 365 oda ve borsanın üyeleri, Vodafone Business’ın E-Ticaret Hizmet Paketi ile anahtar teslim e-ticaret sitesi sahibi olurken potansiyel müşterilerine dijital kanallarından ulaşarak yeni pazarların kapılarını açabilecek.
 
Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerin geleceğin dijital dünyasına hazırlamak için güçlerini birleştirerek Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nı gerçekleştiren ve “Dijital Dönüşüm Hareketi”ni başlatan iş dünyasının tepe örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile işletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, iş birliklerini güçlendirdi. TOBB ve Vodafone Business bu kez KOBİ’lere e-ticaret yolculuklarında rehberlik ederek dijital pazarlama fırsatlarından yararlanmaları ve yeni pazarlara ulaşabilmeleri için destek verecek.
 
TOBB çatısı altındaki 365 oda ve borsanın üyelerine özel E-Ticaret Hizmet Paketi hazırlayan Vodafone Business, KOBİ’lerin hedef kitlelerine ve potansiyel müşterilerine dijital kanallardan kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak. E-Ticaret Hizmet Paketi; alan adı, hosting, email, güvenlik yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurma imkanı veriyor. Ek paketin Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarına entegrasyonu sayesinde KOBİ’ler ürünlerini birkaç kısa adımda bu platformlara aktararak büyük bir iş yükünden kurtuluyor. Ayrıca yine bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de sipariş çıktılarını, barkod ve takip numaralarını otomatik oluşturarak zamandan kazanıyor.
 
Dijital dönüşüm sürecinde e-ticaretin öneminin artmasıyla KOBİ’lerin ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıyı E-Ticaret Hizmet Paketi’nde toplayan Vodafone Business, TOBB üyelerinin bu pakete yüzde 45 indirimli ulaşmasını sağlayacak. Ayrıca üyelerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verecek.