ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN BAŞHEKİM KOÇYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN BAŞHEKİM KOÇYİĞİT’E HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ
20.08.2020

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) heyeti geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Aliağa Devlet Hastanesi Başhekim’i Yalçın Koçyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Akyıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Kemal Erim, Aliağa Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Yalçın Koçyiğit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa’nın ekonomik ve ticari gelişimi ve Aliağa Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit’e bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Koçyiğit ise, kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkürlerini iletirken, Aliağa Devlet Hastanesi’nin gelişmesine yönelik çalışmalarının süreceğini aktardı.