ALTO’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

19.08.2020

Aliağa Ticaret Odası heyeti kısa süre önce göreve başlayan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Akyıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Kemal Erim, İçişleri Bakanlığının son yayımlanan kararnamesiyle, Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Ömer Karaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’da, nazik ziyaretlerinden dolayı Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkür etti.