ALTO'dan ADR'nin Taraflara Yüklediği Sorumluluklar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

26.02.2014

Sayın Üyemiz,

ADR (Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına İlişkin Avrupa Anlaşması), tehlikeli maddelerin, güvenli ve düzenli şekilde kamuya açık karayolu ile taşınmasını sağlayan yönergedir ve 01.01.2014 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Aşağıda 9 ana grup olarak listesi bulunan Tehlikeli maddeleri üreten, gönderen, paketleyen, dolduran-boşaltan, yükleyen, taşıyan, paket, araç, tank, tanker üreten, atık taşıyan, imha eden tüm üyelerimize yönelik 27 Şubat Perşembe günü saat 14.00’de odamız seminer salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek, ilgili üyelerimize kanuni zorunlulukları, firmaların hangi durumlarda hangi cezai yaptırımlar karşı karşıya kalacağı, hangi eğitimleri ve belgeleri almaları gerektiği, muafiyetlerden yararlanabilmek için neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verilecektir.

Sınıf

Sınıfı tanımlaması

Patlayıcı madde ve nesneler

Gazlar