ALİAĞA TİCARET ODASI 2020 YILI EĞİTİM TAKVİMİ

03.03.2020

Aliağa Ticaret Odası olarak üyelerimize verdiğimiz hizmetler arasında eğitimin özel bir yeri vardır. Günümüz iş dünyasına hakim olan “Yaşam Boyu Öğrenme Felsefesi” ile,

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, Kanun ve mevzuatlarda yaşanan değişiklikler sonucu ortaya çıkan, Ekonomi ile teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan konularda çeşitli eğitimler düzenliyoruz.

Bu eğitimlerle üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara kalifiye eleman sağlamayı ve personel altyapılarını güçlendirmeyi, genç nüfusun istihdam olanaklarını arttırmayı da hedefliyoruz.

Odamız tarafından 2020 yılı eğitim programını içeren bu kitapçığı değerli üyelerimizin ve halkımızın bilgi ve takdirlerine sunuyoruz. Konuların uzmanları tarafından verilen ilgi çekici eğitim programlarına azami ölçüde yararlanmaya davet ederiz.

Eğitimlerimiz ile ilgili detaylar:
 Eğitimlerimize başvurular Odamız web sayfası www.alto.org.tr üzerinden online olarak yapılmaktadır.

 Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler www.alto.org.tr ana sayfasındaki “etkinlik takviminde” bulunmaktadır.

 Eğitim sonunda katılımcılara Odamız tarafından onaylı “Katılım Belgesi” verilmektedir.

• ALİAĞA TİCARET ODASI 2020 YILI EĞİTİM TAKVİMİ