ALTO YÖNETİMİNDEN CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31.01.2020

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığına seçilen Özlem Şan Oğuzhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Şaban Atalan ve Dr. Y. Kemal Aygün ile Chp Aliağa ilçe yöneticileri, partililer ve partili meclis üyeleri de hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilirken, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

• ALTO YÖNETİMİNDEN CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ