30.12.2019

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve teşkilat üyeleri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin sorunları ve beklentileri detaylarıyla konuşuldu.

Aliağa Ticaret Odası’nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete; Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Ak Parti İlçe Başkanı ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Uğur Akyıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Abbas Gidici ve Dr. Y. Kemal Aygün ev sahipliği yaptı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Aliağa bölgesinin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılık fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, ALOSBİ Bölge Müdürü Harun Ardıç ve Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün bölgenin sorunları ile sanayi ve ticaret erbabının beklentilerini dile getirdi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.

• AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ, ALİAĞA TİCARET ODASI’NI ZİYARET ETTİ