1.Uluslararası, X.Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi

15.04.2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi tarafından Odamıza iletilen yazıda,  23-26 Ekim 2019 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde, 1.Uluslararası, X.Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi’nin yapılacağı belirtilmektedir.

İlki 2001 yılında ve o tarihten buyana dokuz kez ulusal çapta gerçekleştirilen, 2019 yılında ise uluslararası  olarak planlanan kongrenin, önemli bir konu olan işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda geliştirici ve iyileştirici çalışmalara katkı verme mücadelesini sürdürmek, ortaya çıkan çözümleri kamuoyunun ve yetkililerin bilgisine sunmak amacıyla bu yıl onuncu kez düzenleneceğini dile getirmişlerdir.

Bilgilerinize sunarız.