MAHKÛMLARIN ESERLERİ ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA ZİYARETE AÇILDI

13.11.2019

İzmir 4 Nolu T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki iş yurtları atölyeleri ile kurslarda üretilen ürünlerin tanıtım ve satışının yapıldığı ürün ve el sanatları sergisi ziyarete açıldı.

Açılışa İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Mustafa Gümüş, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Aliağa Belediye Şirketi Müdürler Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru YILMAZ ve İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Sürgün ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Sergide geleneksel el sanatlarından tezhip, filografi, kağıt telkari ve üç boyutlu rölyef tablolarından oluşan 110 adet eser sergileniyor. Aliağa Ticaret Odası sergi salonunda 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında açık kalacak sergiyi, Aliağalı vatandaşlar ziyaret edebilecek.

• MAHKÛMLARIN ESERLERİ ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA ZİYARETE AÇILDI