AMATÖR DENİZCİLİK VE KISA MESAFE TELSİZ EĞİTİMİ VE SINAVI DÜZENLENİYOR

16.09.2019

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan 'Hedef 2023 Bir Milyon Amatör Denizci' Projesi kapsamında verilen Amatör Denizci Belgesi'ni almak için Aliağa Liman Başkanlığı ile Aliağa Ticaret Odası (ALTO) arasında yapılan ortak çalışma sonucu, 23 Ekim 2019 (Çarşamba) günü amatör denizcilik eğitimi ve sınavı gerçekleştirilecektir.

Ayrıca 12 metreyi aşan motoryat ve teknelerde yer alan telsizleri kullanmak için gerekli olan Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Eğitim ve Sınavı da 24 Ekim 2019 (Perşembe) günü gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitim ve sınavlara katılabilmek için ekte yer alan Başvuru Formu (Her sınav için ayrıdır) ve gerekli belgelerin 15 Ekim 2019 (Salı) günü saat 17.30’a kadar Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Eğitim sonunda yapılacak sınav sonucuna göre başarılı olanlar belgeyi almaya hak kazanacaktır.

Dilekçeler:

Amatör Denizcilik Belgesi Eğitim ve Sınavı başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Eğitim ve Sınavı başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.