ALTO, İŞKUR VE KOSGEB İŞBİRLİĞİNDE UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

12.09.2019

Aliağa Ticaret Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde girişimcilik eğitimi vermeye devam ediyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan 25 kişi KOSGEB desteklerine başvurma fırsatı yakalayacak.

Aliağa Ticaret Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde, kentte iş kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik 24-27 Eylül tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedefleniyor.

Başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak

Başvuru sistemine getirilen bir yenilikle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine, mülakat tarihinden 5 gün öncesine kadar başvuru yapacak kişinin e-devlet şifresi ile başvuru yapması gerekiyor. Yeni sistem ile eğitimlere elden başvuru alınmayacak. Eğitim için başvurular 18 Eylül Çarşamba günü son bulacak.

Başvuru için link;