ALİAĞA TİCARET ODASI’NIN ÜYELERİNE YÖNELİK EĞİTİM ANLAŞMALARI DEVAM EDİYOR

05.09.2019

Aliağa Ticaret Odası; üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İlçemizdeki özel okullarla indirim protokolleri imzalayan Aliağa Ticaret Odası, ilçede faaliyet gösteren Yabancı Dil Kursu ile protokol imzalayarak Aliağa Ticaret Odası üyelerine indirim fırsatları sunuyor.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin yabancı dil kurs hizmetlerinden indirimli şekilde yararlanabilmelerine yönelik olarak Aliağa İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde ALTO üyelerine özel indirim yapılacak.Protokolün detayları ise şöyle:

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Aliağa İngiliz Kültür Dil Kursu adına Alper Geçgel’in imzaladığı protokol ile oda üyelerine yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri ve kurumun kendi uygulayacağı indirim oranları üzerinden + %10 oranında indirim uygulanacak.