ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN BAYRAM ZİYARETLERİ

09.08.2019

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Meclis Başkanı Adnan Saka ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki kamu kurumlarına bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ve Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli’yi ziyaret eden ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, ilçe protokolünün Kurban Bayramı kutlayarak, bayramın tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundular.

• ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN BAYRAM ZİYARETLERİ