ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYE ZİYARETLERİ

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYE ZİYARETLERİ
30.07.2019
  •  A 

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Aliağa Ticaret Odası, ilçede faaliyetlerini sürdüren üyelerine ziyaretlerine devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Genel Sekreter Sezen Gürgen’in katılımıyla Aliağa Artı Yapı Denetim Ltd. Şti., ATK Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Trigon Gözetim ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına ziyarette bulundular.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk; “Göreve geldiğimizden bu yana üyelerimiz için hizmetlerimizi sürdürmekteyiz ve bugün üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek bir araya geldik. Üyelerimizin talep ve istekleri ile sorunlarının çözümü noktasında Aliağa Ticaret Odası olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Üyelerimizin bizlerle bağı sadece kanunlar ve gereklilikler olmasın, iletişimimiz bunların ötesine geçsin arzusundayız” diyerek ALTO hedefleri, çalışmaları, projeleri ve bölgedeki mevcut gelişmeler hakkında üyelere bilgiler verdi.

  • ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYE ZİYARETLERİ
  • ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYE ZİYARETLERİ
  • ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYE ZİYARETLERİ