ALTO BASINLA BİR ARAYA GELDİ

30.07.2019

Aliağa Ticaret Odası Yönetimi ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Aliağa’nın ekonomi gündemi konuşuldu.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetimi ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka, ALTO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün ve ilçede görev yapan basın mensupları katılım gösterdi.

Aliağa Ticaret Odası binasında yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve ALTO Meclis Başkanı Adnan Saka, Aliağa’daki ekonomik durum hakkında bilgiler verdi.

Soru cevap kısmında Aliağa’da planlanan yatırımlar, ilçenin ticari durumu, piyasalar ve enflasyon gibi konulara da değinildi.

• ALTO BASINLA BİR ARAYA GELDİ