FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

04.07.2019

Aliağa Ticaret Odası (ALTO)’da 2019 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında, üyelere yönelik ‘’Finansçı Olmayanlar İçin Finans Yönetimi” eğitimi düzenlendi.

ALTO ve Global Kariyer iş birliği ile düzenlenen eğitim, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Susmuş tarafından verildi.

Katılımcılara temel finansal bilgileri kazandırarak, sorumlu oldukları kuruluşları yönetirken karşılarına çıkan finansal kavramları anlamalarına katkıda bulunmak, kârlılık, şirket performansı, nakit yönetimi, bütçeleme, yatırım kararları gibi konularda daha etkin rol oynamalarını sağlamak amacı ile düzenlenen eğitime Oda üyesi firmaların çalışanları katılım gösterdi.

Eğitimde, katılımcılara finansal tabloların okunması, analiz edilmesi ve yorumlanmasının yanı sıra; finans yöneticisinin işletmedeki rolü, bilanço, mizanı anlama, işletme sermayesi ve temel finansman kaynakları konularında detaylı bilgiler aktarıldı.

• FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ