İZMİR ODA VE BORSALARI ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TORBALI'DA GERÇEKLEŞTİ

14.06.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı İzmir'deki oda ve borsaların yönetim kurulları ortak toplantısı, Torbalı Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda güncel ekonomik gelişmelerin yanı sıra kent ve bölgede hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.

Toplantıya Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Hamdi Erdem ve Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Şaban Atalan ve Dr. Y. Kemal Aygün ile Genel Sekreter Sezen Gürgen katıldı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Ömer Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Aliağa’nın sanayi ve ticaret anlamında artan yatırımlarla birlikte ilçede özellikle ön plana çıkan ulaşım altyapısı noktasında çok önemli ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek; yaşanabilir bir Aliağa ve sürdürülebilir kalkınmayı güçlendirmek adına bu yatırımların bir an önce hayata geçmesi gerektiğinin altını çizdi.

• İZMİR ODA VE BORSALARI ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TORBALI'DA GERÇEKLEŞTİ