ALTO HEYETİ 75.TOBB GENEL KURULUNA KATILDI

02.05.2019

TOBB 75. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Meclis Üyesi Erol Güngör ve Genel Sekreter Sezen Gürgen’in katıldığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

Genel kurulun ilk gününde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda ve Borsa başkanları ile delegeler Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka’ya, TOBB Genel Kurul Delegeliği görevinde 20. yılını doldurması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketi takdim edildi.

Genel kurulun ikinci gününde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarıyla devam etti.

Genel Kurul; “Birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi”, “İstiklâl ve istikrar birlikten doğar”, “Geçmişimiz bir, geleceğimiz bir” mesajları ile gerçekleşti.

• ALTO HEYETİ 75.TOBB GENEL KURULUNA KATILDI