ALTO BAŞKANI ÖMER ERTÜRK, KOLTUĞUNU GELECEĞİN SAHİBİ ÇOCUKLARA DEVRETTİ

ALTO BAŞKANI ÖMER ERTÜRK, KOLTUĞUNU GELECEĞİN SAHİBİ ÇOCUKLARA DEVRETTİ
22.04.2019
  •  A 

Aliağa Ticaret Odası  (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla Şehitkemal Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Musa Kuruş’a devretti.

Geleceğin yöneticileri ile bir araya gelen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ile başkanlık makamına oturan Musa Kuruş arasında gelecek ile ilgili beklentileri ve gelecekte yapmak istedikleri projeler üzerine keyifli bir sohbet geçti.

Çocukların geleceğin teminatları olduğunu vurgulayarak Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ertürk, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile koltuğumuzu geleceğimizin teminatı olan gençlerimize teslim etmekten mutluluk duyduk. Geleceğimizin teminatı olan Musa başkanımız, ülkemiz ve bölgemiz ile ilgili taleplerini bizlere iletti. Bizlerde almış olduğumuz bu görevleri layıkı ile yerine getireceğimize dair söz verdik. Yarın gençlerimiz, çocuklarımız bu koltukların sahipleri olacaklar ve ülkemizi onlar yönetecekler. Memleketimiz, gençlerimizin ve çocuklarımızın iyi bir şekilde yetiştirilmesi ile daha iyi yerlere gelecektir. Bu vesile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Şehitkemal Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Musa Kuruş’a günün anısına Nutuk eserini hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

  • ALTO BAŞKANI ÖMER ERTÜRK, KOLTUĞUNU GELECEĞİN SAHİBİ ÇOCUKLARA DEVRETTİ