KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

29.03.2019

Aliağa Ticaret Odası ev sahipliğinde KOSGEB Kuzey İzmir Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Toplantısı” Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşti.

Söz konusu toplantıda KOSGEB Kobi Uzmanı Hasan Kahraman, gerçekleştirdiği sunumlarla; “2019 – 01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı, “2019 – 02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı,  04.03.2019 tarihli Başkanlık Olur’u ile onaylandığı, bu çağrılar kapsamında, İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme için; yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmek, İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmak konularında katılımcılara bilgiler aktardı.

Toplantı KOSGEB Kobi Uzmanı Hasan Kahraman’ın, katılımcıların sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.